När du vill resa till Afrika!

LuciaxOm Simply Safari

Simply safari är den kompletta resebyrån för dig som söker något extra på semestern. Vi har mycket att erbjuda våra resenärer och vi vågar lova att vi har något för alla, oavsett ålder och intresse. Vår högsta önskan är att alltid ge dig som resenär största tänkbara upplevelse, en spännande och intressant expedition och ett minne för livet.

 

Noga utvalda resmål
Vi vet vad vi säljer! När du bokar en resa med oss kan du vara säker på att du får vad vi lovat. Vi är noga med detaljerna och planerar alla våra resor med stor omsorg. Du kan räkna med att bo på de mest personliga hotellen, färdas med de kunnigaste guiderna och komma så nära djur, natur och kultur som det bara är möjligt.

För att säkra att alla våra valda hotell och guidade turer håller den kvalité vi utlovar träffar vi våra samarbetspartners i Afrika regelbundet. Detta innebär också att vi alltid håller oss uppdaterade och förberedda på allt nytt som händer i respektive land.

Skräddarsytt
Vare sig du reser ensam, med familjen eller i stor grupp planerar vi på Simply Safari tillsammans med dig hela resan tills alla pusselbitarna har fallit på plats. Du bestämmer exakt var, när och hur du vill resa, hur länge du vill vara borta och vad du vill göra på din semester.  Vi tar fram rätt kombination av boende och aktiviteter, vi hjälper dig boka flyg, transporter på plats, guider, utflykter och hotell. Ingenting är för litet eller för stort för oss! Med personlig service och stor erfarenhet hjälper vi dig att planera och boka så att din resa blir en unik upplevelse. Det går alldeles utmärkt att resa på egen hand eller med färdguide. Lyx eller mest prisvärt. Du bestämmer!

Målgrupp
Vår målgrupp kan inte definieras genom ålder utan snarare genom attityd. Vår yngsta resenär var fyra månader gammal och följde med sina föräldrar och större syskon, 6 och 8 år, på kampingsemester i Krugerparken, vår äldsta resenär firade sin 80-årsdag på toppen av Taffelberget!

Hållbart resande
Miljövänligt boende och ekoturism efterfrågas av allt fler resenärer. På Simply Safari utformar vi våra resor så att de ska göra en så liten negativ påverkan som möjligt på miljö och natur. Vi uppmuntrar ett ansvarsfullt resande som hjälper till att skydda naturmiljöer och som stöder lokalbefolkningens välbefinnande.

Vår filosofi
Vår filosofi är att stimulera till upptäckarglädje och möten mellan människor från olika kulturer. Målet bestämmer du själv och vägen är själva upplevelsen!

Vår vision
Simply Safaris ledord är mångfald – i en allt mer globaliserad värld behövs en öppenhet för olika perspektiv. Vi tror helhjärtat att resa är ett kraftfullt medel till social förändring. Det handlar inte bara om kunskap om andra länder och kulturer det är även om att förhålla sig till olikheter. Vi vill bidra till insikten om att det finns flera sanningar beroende på kultur, perspektiv och situation. Vi har som vision att bidra till en ökad interkulturell respekt och förståelse och därmed en fredligare värld. Att resa och få människor att träffas ansikte mot ansikte är det mest effektiva sättet att få slut på fördomar, intolerans och rasism.

Simply Safari
Simply Safari är ett svenskt, privatägt och oberoende företag med hemvist i Lund. Ägare är Lucia Filhage. Vi ställer självklart fullständiga resegarantier till Kammarkollegiet.

© Simply Safari 2013. All rights reserved.
Top