När du vill resa till Afrika!

Segla från ö till ö…

Öar som slipats av vinden, turkåsgröna vikar, pudervita stränder som kantas av gigantiska palmer… ditt paradis väntar.

—————————————————————————————————————————–

Nu kan du som älskar att segla boka en drömsemester till Seychellerna. Här finna några av världens vackraste öar, ljuvligaste stränder och ett klimat som är behagligt året om.

Seychellerna är ett land med långa seglingstraditioner och vi erbjuder segelbåtar och katamaraner i olika storlekar. Man brukar börja seglingen från huvudön Mahé där alla internationella flyg landar, eller från näst största ön Praslin, 30 minuter med lokalt flyg från Mahé. Upptäck detta lands magi, bevittna dess oförstörda skönhet och prova på dess välsmakande kök.

Med skeppare eller på egen hand
Vi på Simply Safari vill att alla ska få chansen att uppleva en segelsemester, därför erbjuder vi segling med skeppare för de som inte kan segla och utan skeppare för de som har seglingscertifikat. Våra skeppare går den “extra milen” för att ge dig personlig service och en unik semesterupplevelse. De är fullt kvalificerade och utbildade i första hjälpen och alla andra aspekter gällande sjösäkerhet. De har erfarenhet av coachning och segling med grupper på alla nivåer – från nybörjare till erfaren besättning.

För information om våra segelsemestrar vänligen maila oss:

info@simplysafari.se

eller ring

073-5404648

© Simply Safari 2013. All rights reserved.
Top