När du vill resa till Afrika!

Flyg tandemskärm över Kapstaden.

Få upplevelser mäter sig med känslan av att lämna flygplanet och falla fritt från 3000 meters höjd!

——————————————————————————————————————————-

Utan några som helst tidigare kunskaper om skärmflygning kan du, efter bara 15 minuters genomgång, koppla ihop dig med en erfaren instruktör och ge dig upp i det blå för en minnesvärd tandemflygning. Att hänga helt fritt under en skärm och glida fram genom luften är ett äventyr utöver det vanliga!

Tillsammans med din instruktör tar du plats i flygplanet som tar dig upp på 3000 meters höjd. Under stigningen kommer du hänföras av utsikten och få chansen att titta in i cockpit och ta del av pilotens vardag. Innan det är dags att lämna flygplanet repeterar instruktören alla viktiga moment inför uthoppet. Fritt fall i cirka 30 sekunder sedan vid 1500m höjd utlöses fallskärmen och allt blir tyst och stillsamt.

Flygningen ger dig möjlighet att känna på friheten att sväva långt där uppe, samtidigt som du njuter av en spektakulär och milsvid utsikt, vackra Kapstaden, Taffelberget, Godahoppsudden, och är det rätt säsong kan du till och med se valar i vattnet!!!

Låt en frifallsfotograf följa med och föreviga din frifallsresa mot marken. Du får en redigerad DVD och digitala stillbilder med dig innan du åker hem.

Skydive Cape Town har öppet året runt (vid goda väderleksförhållanden) och kostar 1900 rand per person (cirka 1100 kronor). 400 rand (cirka 250 kronor)tillkommer om man vill ha en inspelad video av hoppet).

Är du en erfaren fallskärmshoppare kan du naturligtvis hoppa utan instruktör.

Kontakta oss för mer information eller om du vill boka ett tandemhopp.

© Simply Safari 2013. All rights reserved.
Top