När du vill resa till Afrika!

One, two, three….. bungee!!!!

Gör ditt livs största hopp i Sydafrika, Zimbabwe eller Zambia!

————————————————————————————————————————–

Sydafrika
Världens högsta kommersiella bungy jump enligt Guiness Rekordbok finns i Sydafrika och räknas som ett av världens mest spektakulära. Med ett bungyjump från Bloukransbron hoppar du 216 meter ner i ravinen!

Detta ultraprofessionella bungyäventyr sköts av Face Adrenalin. Dessa specialister inom bungyjump i Sydafrika sätter säkerheten främst med all utrustning som följer internationella riktlinjer, samt välutbildad och erfaren personal som ser till att du får ett minne för livet.

Bungyjump är den största äventyrsaktiviteten på bron, men det anordnas även flera andra åkturer, hopp och gungor som är spännande att prova. Det senaste tillägget i Bloukrans äventyrsmeny är Flying Fox som är en 200 meter lång kabelglidning – en nervkittlande åktur!

Bloukrans bungyjump har öppet året runt, vid goda väderleksförhållanden och kostar 790 rand per person (cirka 470 kronor).

Zimbabwe och Zambia:
Med Viktoriafallen som kuliss hoppar du 111 meter ner från bron som förbinder Zambia med Zimbabwe, långt där nere flyter Zambezifloden förbi!

Detta professionella bungyäventyr sköts av specialister inom bungyjump.  Säkerheten sätts främst med all utrustning som följer internationella riktlinjer, samt välutbildad och erfaren personal som ser till att du får ett minne för livet.

© Simply Safari 2013. All rights reserved.
Top